Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Lizi & Yeti - Egy király sztori

Lizi & Yeti - Egy király sztori - (Lissi and the wild emperor)

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2007)

Lizi és Ferenc császár - csodálatos pár egy csodálatos világban. Életüket harmónia, egyetértés, sőt, szinte a legtökéletesebb összhang jellemzi. Minden a legnagyobb rendben. Bankjegyekkel fűtenek, és csokigolyókkal golfoznak. Persze néhanap egy kicsit uralkodnak is, de leginkább csak sétálgatnak kedvükre a kastélykertben. Ámde egy nap sötét felhők borítják el az örökkön kék eget a Schöngrün-i kastély felett: Lizi császárnőt elrabolják! A bátor Franci azonnal felesége és az emberrabló nyomába ered, s természetesen vele tart császári édesanyja és hűséges tábornagya is. Kezdetben sötétben tapogatóznak, ám hamarosan ráakadnak egy üzenet töredékeire, melyet Lizinek sikerült hátrahagynia. Az üzenet tartalma csak nehezen értelmezhető, de ami kihámozható belőle, az sokkolja Ferencet.

Rendező: Michael Herbig

Szereplők: Michael Herbig, Michael Herbig (Lissi / Ignaz / Erwin Falthauser hangja), Christian Tramitz (Ferenc hangja), Rick Kavanian (Feldmarschall / Bussi von Bayern hangja), Gerd Knebel (Teufel hangja), Waldemar Kobus (Yeti hangja), Henni Nachtsheim (Teufel - Echo hangja)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Michael Herbig , Christian Tramitz, Rick Kavanian, Gerd Knebel, Waldemar Kobus , Henni Nachtsheim, Lizi & Yeti - Egy király sztori, Lissi and the wild emperor, Michael Herbig

Megjelent: 2007

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Jégkorszak 4 – Vándorló kontinens

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Színes, magyar animáció (2018)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)