Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Noé bárkája (Előttünk a vízözön)

Noé bárkája (Előttünk a vízözön) - (Noah’s ark)

Színes, magyarul beszélő, argentin-olasz animációs film (2007)

Egy nap, látva, hogy az emberek közt eluralkodott a gonoszság, Isten úgy dönt, egy árvízzel mindent eltöröl a Föld színéről. Ám, hogy biztosítsa az élet fennmaradását, megbízza Noét, hogy építsen bárkát, mellyel minden élő fajból egy hímet és egy nőstényt kimenekít, hogy majd újból benépesíthessék a világot. Noé levelet küld hát minden állatfajnak, hogy csatlakozzanak hozzá, és az árvíz beálltával mind vízre szállnak a végtelen tengeren. A bárkán való együttélés azonban nem megy zökkenőmentesen: kiderül, hogy rengeteg kaland vár a népes kompániára, míg útjuk végére érnek...

Rendező: Juan Pablo Buscarini

Szereplők: Juan Pablo Buscarini, Jorge Guinzburg (Farfan hangja), Juan Carlos Mesa (Noé hangja), Mariana Fabbiani (Miriam hangja), Alejandro Fantino (Jafet hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Noé bárkája (Előttünk a vízözön), Noah’s ark, Jorge Guinzburg, Juan Carlos Mesa, Mariana Fabbiani , Alejandro Fantino, Juan Pablo Buscarini

Megjelent: 2007

Kölcsönzési díj: 499 Ft