Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sorsügynökség

Sorsügynökség - (The Adjustment Bureau)

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2010)

David Norris, az ambiciózus politikus egy hajszálra van attól, hogy bekerüljön a szenátusba, amikor megismerkedik a gyönyörű balett-táncossal, Elise Sellasszal. Ez a nő senkihez sem fogható. Csakhogy amint David ráébred, hogy beleszeretett a lányba, titokzatos erők fognak össze, hogy távol tartsák egymástól a két embert. David megtudja, hogy a sors ügynökeivel szállt szembe, mégpedig a Helyreigazító Iroda embereivel, akik minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy megakadályozzák David és Elise együttlétét. Ilyen túlerővel szemben David két dolgot tehet: vagy lemond a lányról, és elfogadja a számára elrendelt utat vagy kockára tesz mindent, hogy szembe szálljon a sorssal, és együtt legyen a lánnyal.

Rendező: George Nolfi

Szereplők: Damon Matt, John Slattery (Richardson), Matt Damon (David Norris), Emily Blunt (Elise Sellas), Shohreh Aghdashloo (Mrs. Norris), Michael Kelly (Charlie Traynor), Anthony Mackie (Harry), Terence Stamp (Thompson), Anthony Ruivivar (McCrady)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Michael Kelly (Pete), Anthony Mackie (Finn), Anthony Ruivivar, Terence Stamp, The Adjustment Bureau

Megjelent: 2010

Kapcsolódó cikkek

Nézz Universal filmeket féláron! 23. hét

TV GO | 2017. 12. 04., 09:43

Nézz Universal filmeket féláron! 22. hét

TV GO | 2017. 11. 20., 09:30