Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Repcsik - A mentőalakulat

Repcsik - A mentőalakulat - (Planes: Fire & Rescue)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2014)

Rozsdás, az egyszerű kisvárosi permetezőgépből lett repülőbajnok visszatér, hogy új szerepben próbálja ki magát a Disney legújabb, nagy fordulatszámon pörgő animációs kalandfilmjében. Miután kiderül, hogy motorjában elöregedett az egyik alkatrész, veszélybe kerül a versenyzői karrierje. Egy kisebb baleset után pedig ráébred, hogy új tapasztalatokat kell szereznie, ezért, légimentőnek áll. Rozsdást a veterán mentőhelikopter, Penge erdőőr veszi a "szárnyai alá", hogy légitűzoltót faragjon belőle. Ebben segítségére vannak a csapattársak: Rigó, a romantikus lelkű oltógép, a komor és bölcs Szélvihar, valamint a mindig serény, buldózerekből és markológépekből álló Lánglovagok oltóbrigád. Rozsdásnak azonban hamar rá kell jönnie, hogy a versenyzés csillogó világa után a tűzoltók életében jóval kevesebb szerep jut a rivaldafénynek és sokkal több a kemény, sokszor önfeláldozó munkának.

Rendező: Roberts Gannaway

Szereplők: Roberts Gannaway, Repcsi, Dane Cook (Rozsdás hangja), Julie Bowen (Dipper hangja), Ed Harris (Blade Ranger hangja), Stacy Keach (Skipper hangja), Wes Studi (Windlifter hangja), Regina King (Dynamite hangja), Gabriel Iglesias (Ned / Zed hangja), Jerry Stiller (Harvey hangja), Kari Wahlgren (Patch hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Wes Studi (Captain), Jared Harris (Lucretius), Planes: Fire & Rescue, Dane Cook, Stacy Keach, Regina King, Gabriel Iglesias, Jerry Stiller , Kari Wahlgren

Megjelent: 2014

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Pinokkió

Színes, szinkronizált, olasz-belga-francia-luxemburgi animációs film (2012)

Vuk

Színes, magyar rajzfilm (1981)

Szörny Egyetem

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)