Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Testcsere

Testcsere - (The Change Up )

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Eredeti nyelven is! Mitch és Dave együtt nőttek fel, elválaszthatatlan jóbarátok voltak, de ahogy az évek teltek, lassan elsodródtak egymástól. Dave állandóan dolgozó ügyvéd, férj, és három gyerekes apa, Mitch viszont agglegény maradt, hol van melója, hol nincs; nagyra nőtt gyerek, akinek soha nem kellett még felelnie semmiért. Mitch szemében Dave-nek minden összejött: a gyönyörű feleség, a szerető gyermekek és a jól tejelő állás a neves jogi cégnél. Dave számára viszont Mitch stresszmentes, kötelezettségek és következmények nélküli élete maga a valóra vált álom. Egy közös italozós este után Mitch és Dave világa a feje tetejére áll, amikor egymás testében ébrednek fel, és annak rendje és módja szerint rendesen ki is buknak. Noha megszabadulnak addigi életük nyűgjétől, a két barát hamarosan ráébred, hogy a másik élete korántsem az a fenékig tejfel, mint aminek kívülről látszott.

Rendező: David Dobkin

Szereplők: David Dobkin, Leslie Mann (Jamie), Jason Bateman (Dave), Ryan Reynolds (Mitch), Olivia Wilde (Sabrina), Mircea Monroe (Tatiana), Michael Beasley (Őr), Alan Arkin (Mitch apja), Ed Ackerman (Victor), Andrea Moore (Sophia)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Olivia Wilde, Alan Arkin, Mircea Monroe (Ken barátnője), The Change Up , Michael Beasley, Ed Ackerman, Andrea Moore

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)