Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A gyilkos bennem él

A gyilkos bennem él - (The Killer Inside Me)

Színes, szinkronizált, amerikai thriller (2010)

Lou Ford, a jóképű texas-i kisvárosi sheriff helyettes éli az unalmas hétköznapi életét. Szép felesége várja otthon és megbecsült tagja a közösségnek. Egészen addig, amíg fel nem bukkan egy prosti, akit neki kellene kiutasítani a városból. Találkozásuk mindent megváltoztat. Gyilkosságok sorozata veszi kezdetét… a gyanú Lou-ra terelődik és lassan kifogy a hazugságokból…

Rendező: Michael Winterbottom

Szereplők: Jessica Alba (Joyce Lakeland), Casey Affleck (Lou Ford), Kate Hudson (Amy Stanton), Ned Beatty (Chester Conway), Elias Koteas (Joe Rothman), Tom Bower (Bob Maples seriff), Simon Baker (Howard Hendricks), Bill Pullman (Billy Boy Walker), Brent Briscoe (Bum), Matthew Maher (Jeff Plummer helyettes), Liam Aiken (Johnnie Pappas), Jay R. Ferguson (Elmer Conway)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Ned Beatty (Doc Long), Simon Baker (Jared Cohen), Elias Koteas, Bill Pullman , The Killer Inside Me, Tom Bower, Brent Briscoe, Matthew Maher, Liam Aiken, Jay R. Ferguson, Michael Winterbottom

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

Véres kampusz

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2018)

A gyilkos bennem él

Színes, szinkronizált, amerikai thriller (2010)