Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Rozsdalovag

Rozsdalovag - (Ritter Rost - Eisenhart & voll verbeult)

Színes,szinkronizált, német animációs film (2013)

Páncélvár lakója a mindig vidám Rozsdalovag. Amikor azonban egy gonosz betolakodó elfoglalja a király trónját, neki és barátainak el kell hagyniuk otthonukat. A kicsit ügyefogyott, szedett-vedettnek tűnő társaság nem adja fel a harcot, eltökélt szándékuk, hogy megszabadítják a várat az új uralkodótól. De mire megy az ember, ha a teste ócskavasból és újrahasznosított háztartási eszközökből van összerakva?

Rendezők: Nina Wels, Humbert Weiland, Thomas Bodenstein

Szereplők: Thomas Bodenstein, Nina Wels, Humbert Weiland, Rick Kavanian (Rozsdalovag hangja), Ulrich Frank (Ratzefummel, der königliche Hofschreiber hangja), Tom Gerhardt (Feuerzangenbruder Brenner hangja), Christoph Maria Herbst (Prinz Protz hangja), Carolin Kebekus (Burgfräulein Bö hangja), Matthias Kupfer (Prinz Nachtigall hangja), Hartmut Neugebauer (Koenig Bleifuß, der Verbogene hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Christoph Maria Herbst (Franz von Hahn hangja), Ritter Rost - Eisenhart & voll verbeult, Ulrich Frank , Tom Gerhardt, Carolin Kebekus, Matthias Kupfer, Hartmut Neugebauer

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Maja, a méhecske

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-német animációs film (2014)

Bogyó és Babóca 3. - Játszótársak

Színes, magyar családi animációs film (2014)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Pinokkió

Színes, szinkronizált, olasz-belga-francia-luxemburgi animációs film (2012)