Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A múmia - (The Mummy)

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2017)
  • 3

Az ókori királynő, kinek életét igazságtalanul oltották ki, évezredek óta nyugszik kriptájába temetve; mélyen a sivatag kérlelhetetlen homoktengere alatt. Legalább is eddig így hittük. Ám most életre kel, és a világra szabadítja régóta felgyülemlett bosszúvágyát, és az ezzel járó elképzelhetetlen borzalmakat. A Közel-Kelet homokdűnéitől a mai London alatti titkos labirintusokig ívelő nagyszabású kaland meglepő izgalmaival és lélegzetelállító csodáival páratlanul fantáziadús betekintést ad az istenek és a szörnyetegek újraértelmezett világába. A látványos akciófilm főszerepében Tom Cruise, a rendező pedig az az Alex Kurtzman, aki íróként és producerként is tevékenykedett a Transformers, Star Trek és Mission: Impossible filmek készítésénél.

Rendező: Alex Kurtzman

Szereplők: Russell Crowe (Dr. Henry Jekyll), Tom Cruise (Nick Morton), Annabelle Wallis (Jenny Halsey), Sofia Boutella (Ahmanet), Courtney B. Vance (Greenway tábornok), Jake Johnson (Vail őrmeste), Marwan Kenzari (Malik), Dylan Smith (Pilóta)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Courtney B. Vance (Delvin), Jake Johnson, A múmia, Annabelle Wallis (Jane Seymour), Sofia Boutella, The Mummy, Marwan Kenzari, Dylan Smith

Időtartam: 1 óra 45 perc

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Renegátok

Színes, magyarul beszélő, francia-német akcióthriller (2017)

A mestergyilkos - Feltámadás

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2016)

Halálos iramban 8

Színes, magyarul beszélő, amerikai-japán-francia-kanadai akciófilm (2017)

Mélytengeri pokol

Színes,magyarul beszélő, amerikai katasztrófa film (2016)