Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csingiling és a kalóztündér

Csingiling és a kalóztündér - (Tinker Bell and the Pirate Fairy)

Színes, szinkronizált, amerikai animációs film (2014)

Csingiling visszatér, hogy elkalauzolja a rajongókat Pán Péter mesebeli világába. A Csingiling és a Kalóztündér egy vérbeli tengeri kaland, amelynek középpontjában Zarina, a tündérpor őrzője áll. A kíváncsi természetű tündérlány puszta jóakaratból hatalmas galibát okoz, ezért száműzik Tündérzugból. Rövidesen egy csapat kalózzal paktál le, a titokzatos Koponya-szikla környékén. Csingiling és barátai tehát útnak indulnak, hogy kiderítsék, mi az igazság a kalózhajó fedélzetén, illetve, hogy visszaszerezzék a kék tündérport, amelytől az egész birodalom sorsa függ.

Rendező: Peggy Holmes

Szereplők: Peggy Holmes, Mae Whitman (Csingiling hangja), Tom Hiddleston (James Hook kapitány hangja), Pamela Adlon (Vidia hangja), Christina Hendricks (Zarina hangja), Lucy Liu (Silvermist hangja), Raven-Symoné (Iridessa hangja), Megan Hilty (Rosetta hangja), Angela Bartys (Fawn hangja), Jeff Bennett (Dewey hangja hangja), Jim Cummings (Oppenheimer hangja), Grey DeLisle (Gliss hangja), Lucy Hale (Periwinkle hangja), Anjelica Huston (Clarion királynő hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Csingiling, Mae Whitman, Raven-Symoné, Jim Cummings (Ray eredeti hangja), Grey DeLisle (Wonder Woman / Superbaby), Tom Hiddleston, Christina Hendricks, Anjelica Huston, Jeff Bennett, Tinker Bell and the Pirate Fairy, Pamela Adlon, Angela Bartys

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Hülye vagy, Hamupipőke?

TV GO | 2015. 03. 14., 11:50

Elvesztek a nyílt tengeren

Vajda Judit | 2015. 03. 03., 07:10

Így csatáztak és szexeltek a kalózok

TV GO | 2015. 02. 08., 22:10

Kapcsolódó filmek

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Bogyó és Babóca 3. - Játszótársak

Színes, magyar családi animációs film (2014)

Vuk

Színes, magyar rajzfilm (1981)

Pinokkió

Színes, szinkronizált, olasz-belga-francia-luxemburgi animációs film (2012)