Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A férfi, aki szeret

A férfi, aki szeret - (L´uomo che ama)

Színes, magyarul beszélő, olasz filmdráma (2008)

Mit érez az a férfi, akit elhagyott a szerelme? És mi történik akkor, ha a férfi rájön, hogy többé már nem szerelmes és ideje pontot tenni a kapcsolat végére? Az a szerelem, amit Robert (Pierfrancesco Favino - Angyalok és démonok) érez, az abszolút szerelem - az a fajta, amely életed minden momentumát örömmel tölti fel vagy szilánkokra törheti a szíved. Egy különleges film a szenvedélyről - egy férfi szemszögéből, akit elhagynak és aki elhagy valakit: aki egyszerre elkövető és áldozat.

Rendező: Maria Sole Tognazzi

Szereplők: Maria Sole Tognazzi, Bellucci Monica, Monica Bellucci (Alba), Kseniya Rappoport (Sara), Pierfrancesco Favino (Roberto), Michele Alhaique (Carlo), Glen Blackhall (Yuri), Piera Degli Esposti (Giulia), Arnaldo Ninchi (Vittorio), Marisa Paredes (Dr. Campo)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: L'uomo che ama, Michele Alhaique, Glen Blackhall, Piera Degli Esposti, Arnaldo Ninchi, Marisa Paredes, Pierfrancesco Favino

Megjelent: 2008

Kölcsönzési díj: 499 Ft