Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A férfi, aki szeret

A férfi, aki szeret - (L´uomo che ama)

Színes, magyarul beszélő, olasz filmdráma (2008)
  • 3

Mit érez az a férfi, akit elhagyott a szerelme? És mi történik akkor, ha a férfi rájön, hogy többé már nem szerelmes és ideje pontot tenni a kapcsolat végére? Az a szerelem, amit Robert (Pierfrancesco Favino - Angyalok és démonok) érez, az abszolút szerelem - az a fajta, amely életed minden momentumát örömmel tölti fel vagy szilánkokra törheti a szíved. Egy különleges film a szenvedélyről - egy férfi szemszögéből, akit elhagynak és aki elhagy valakit: aki egyszerre elkövető és áldozat.

Rendező: Maria Sole Tognazzi

Szereplők: Monica Bellucci (Alba), Kseniya Rappoport (Sara), Pierfrancesco Favino (Roberto), Michele Alhaique (Carlo), Glen Blackhall (Yuri), Piera Degli Esposti (Giulia), Arnaldo Ninchi (Vittorio), Marisa Paredes (Dr. Campo)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: L'uomo che ama, Michele Alhaique, Glen Blackhall, Piera Degli Esposti, Arnaldo Ninchi, Marisa Paredes, Pierfrancesco Favino

Időtartam: 1 óra 33 perc

Megjelent: 2008

Ez a film csak MoziKlub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Csábítás

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

A szürke ötven árnyalata

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2015)

Hegyek között

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

A dán lány

Színes, magyarul beszélő életrajzi dráma (2015)