Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A galaxis őrzői

A galaxis őrzői - (Guardians of the Galaxy)

Színes, szinkronizált, amerikai akciófilm (2014)

A Marvel a Vasember, a Thor, az Amerika kapitány és a Bosszúállók után újabb szuperhős-csapattal "támad". Ez a látványos és akciódús űrkaland a "Galaxis őrzői" amely szó szerint kiterjeszti a Marvel univerzum határait. A történet a kalandor Peter Quill körül forog, aki ellop egy titokzatos gömböt, amelynek megszerzése szerepel a gonosz Ronan világuralmi tervei között is. Ezért hajtóvadászatot indít Quill után, akinek minden erejére szüksége lesz, ha épp bőrrel akarja megúszni a kalandot. Ennek érdekében kényszerű szövetséget köt négy különös alakkal - Rocket, az állig felfegyverzett mosómedve, Groot, egy élő fára emlékeztető lény, a veszedelmes bérgyilkosnő, Gamora, és a bosszúszomjas Drax, a Pusztító alkotják a Galaxis őrzőit.

Rendező: James Gunn

Szereplők: James Gunn, Chris Pratt (Peter Quill / Star-Lord), Bradley Cooper (Rocket Raccoon hangja), Vin Diesel (Groot hangja), Zoe Saldana (Gamora), Lee Pace (Ronan the Accuser), Dave Bautista (Drax, a Pusztító), Karen Gillan (Nebula), Benicio Del Toro (The Collector), Michael Rooker (Yondu), Djimon Hounsou (Korath the Pursuer), Glenn Close (Nova Prime), John C. Reilly (Corpsman Dey)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: John C. Reilly, A galaxis őrzői, Glenn Close, Djimon Hounsou (Abou Fatma), Benicio Del Toro, Dave Bautista, Guardians of the Galaxy, Karen Gillan

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Visszafogadta a kegyeibe a Disney James Gunnt

TV GO | 2019. 03. 18., 14:26

Macskanő a lányokat is szereti

TV GO | 2015. 03. 01., 14:20

Kapcsolódó filmek

Halálos iramban - Tokiói hajsza

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2006)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)