Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csingiling és az elveszett kincs

Csingiling és az elveszett kincs - (Tinker Bell and the Lost Treasure)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2009)

Tündérrév mágikus holdköve kezdi elveszíteni az erejét, így Csingiling kénytelen elhagyni biztonságos otthonát, hogy új varázskövet keressen. Egy hű tüntértárssal az oldalán ismeretlen világokat jár be, veszélyes akadályokon jut túl, és sok mindent megtanul, amiről addig fogalma sem volt. Még szerencse, hogy kalandos kirándulása során olyanokkal is találkozik, akik barátságukkal és bölcsességükkel segítik őt.

Rendező: Klay Hall

Szereplők: Jesse McCartney, Mae Whitman (Csingiling hangja), Lucy Liu (Silvermist hangja), Pamela Adlon (Vidia hangja), Kristin Chenoweth (Rosetta hangja), Raven-Symoné (Iridessa hangja), Jesse McCartney (Terence hangja), Anjelica Huston (Clarion királynő hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Csingiling, Mae Whitman, Kristin Chenoweth, Raven-Symoné, Lucy Liu, Anjelica Huston, Jesse McCartney, Csingiling és az elveszett kincs, Tinker Bell and the Lost Treasure, Klay Hall

Megjelent: 2009

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Színes, magyar animáció (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)