Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Atlantisz - Az elveszett birodalom

Atlantisz - Az elveszett birodalom - (Atlantis: The Lost Empire)

Színes, szinkronizált, amerikai animációs film (2001)

Miló-t, az ifjú nyelvészt nemcsak tudományos szempontból érdekli Atlantisz, az elsüllyedt birodalom rejtélye. Nagyapja is szenvedélyesen kutatta az ókori csoda titkát, és állítólag nyomára is jutott a megoldásnak: birtokában volt az Atlantisz minden titkát rejtő könyv. Whitmore, a különc milliomos hisz a legendának, ezért veszi be expedíciójába a habókos tudóst. A szakértőkből és kalandorokból verbuvált csapat egy óriás tengeralattjárón indul útnak, és titokzatos hajótörése után sem adja fel: ember nem járta víz alatti tájakon halad végső célja felé.

Rendezők: Gary Trousdale, Kirk Wise

Szereplők: Gary Trousdale, Michael J. Fox (Milo James Thatch hangja), James Garner (Lyle Tiberius Rourke kapitány hangja), Jacqueline Obradors (Audrey Rocio Ramirez hangja), Florence Stanley (Wilhelmina Bertha Packard hangja), Jim Varney (Jebidiah Allardyce Farnsworth hangja), Leonard Nimoy (Kashekim Nedakh hangja), John Mahoney (Preston B. Whitmore hangja), Corey Burton (Gaetan Moliere hangja), David Ogden Stiers (Fenton Q. Harcourt hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Leonard Nimoy (Őszkarom hangja), Corey Burton (Time Trapper / Captain Cold), Michael J. Fox, Atlantis: The Lost Empire, Kirk Wise, James Garner, Jacqueline Obradors, Florence Stanley, Jim Varney, John Mahoney, David Ogden Stiers

Megjelent: 2001

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

Jégkorszak 4 – Vándorló kontinens

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

Silvio és a többiek (feliratos)

Színes, feliratis, olasz életrajzi dráma (2018)