Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Johnny English újratöltve

Johnny English újratöltve - (Johnny English Reborn )

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)

Eredeti nyelven is! Rowan Atkinson visszatér a félelmet és veszélyt nem ismerő, botcsinálta titkos ügynök szerepében. Ebben az új kalandban Őfelsége titkos szolgája egy csapat merénylővel száll szembe, mielőtt azok egy gyilkossággal világméretű káoszt okoznak. Amióta az MI7 csúcskémje eltűnt a balfenéken, sajátos képességeit Ázsia egy távoli zugában kamatoztatja. Ám amikor felettesei tudomást szereznek egy kínai vezető ellen tervezett merényletről, elő kell keríteniük a totálisan különc ügynököt. Most, hogy a világnak ismét szüksége van rá, Johnny English megint akcióba lendül. A legújabb szuperkütyüket veti latba, hogy leleplezze az összeesküvést, melynek szálai elérik a KGB-t, a CIA-t, sőt, még az MI7-t is. Már csak pár nap van hátra az államfők konferenciájáig, és van egy ember, aki minden trükköt bevet, hogy megóvjon mindannyiunkat.

Rendező: Oliver Parker

Szereplők: Oliver Parker, Rowan Atkinson (Johnny English), Gillian Anderson (Pamela Head), Dominic West (Simon Ambrose), Rosamund Pike (Kate Sumner), Ben Miller (Bough), Daniel Kaluuya (Tucker), Richard Schiff (Színész), Christina Chong (Barbara)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Rosamund Pike (Nikki Gardner), Richard Schiff (Eddie Carr), Johnny English Reborn , Ben Miller , Daniel Kaluuya, Christina Chong

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Nézz Universal filmeket féláron! 22. hét

TV GO | 2017. 11. 20., 09:30

20 éve is láttuk őket

TV GO | 2017. 04. 28., 18:15

Kémek, akiken bárki röhöghet

Vajda Judit | 2015. 04. 12., 13:25

Kapcsolódó filmek

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)