Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Fehér árnyék

Fehér árnyék - (White Shadow)

Színes, szinkronizált, tanzán-német-olasz filmdráma (2013)

A Fehér árnyék Alias, a fiatal albínó fiú meneküléséről szól. Miután végignézi apja meggyilkolását, édesanyja elküldi őt a háztól, hogy a városban találjon menedéket. Kosmos nevű nagybátyjához kerül, aki kamionsofőrként piti üzletekkel bajlódik. A városban Alias hamar beletanul a napszemüvegek, dvd-k és mobiltelefonok eladásába. Megtetszik neki nagybátyja lánya, Antoinette, amit a gondját viselő nagybácsi ellenez. Idővel a városi környezet egyre inkább hasonlítani kezd a vadonra, és bárhova is megy a túlélésnek ugyanazon szabályai válnak érvényessé Alias számára.

Rendező: Deshe Noaz

Szereplők: Hamisi Bazili (Alias), Salum Abdallah (Salum), Riziki Ally (az anya), James Gayo (Kosmos), Glory Mbayuwayu (Antoinette), John S. Mwakipunda (Anulla), James P. Salala

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Megjelent: 2013

Kapcsolódó filmek

Keresés

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2018)

Kékről álmodom

Színes, magyarul beszélő, dráma, fantasy (2017)

Ne engedj el

Színes, magyarul beszélő, brit dráma (2010)

A sebezhetetlen

Színes, magyarul beszélő, amerikai akcióthriller (2000)