Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Fehér árnyék

Fehér árnyék - (White Shadow)

Színes, szinkronizált, tanzán-német-olasz filmdráma (2013)

A Fehér árnyék Alias, a fiatal albínó fiú meneküléséről szól. Miután végignézi apja meggyilkolását, édesanyja elküldi őt a háztól, hogy a városban találjon menedéket. Kosmos nevű nagybátyjához kerül, aki kamionsofőrként piti üzletekkel bajlódik. A városban Alias hamar beletanul a napszemüvegek, dvd-k és mobiltelefonok eladásába. Megtetszik neki nagybátyja lánya, Antoinette, amit a gondját viselő nagybácsi ellenez. Idővel a városi környezet egyre inkább hasonlítani kezd a vadonra, és bárhova is megy a túlélésnek ugyanazon szabályai válnak érvényessé Alias számára.

Rendező: Deshe Noaz

Szereplők: Hamisi Bazili (Alias), Salum Abdallah (Salum), Riziki Ally (az anya), James Gayo (Kosmos), Glory Mbayuwayu (Antoinette), John S. Mwakipunda (Anulla), James P. Salala

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Megjelent: 2013

Kapcsolódó filmek

Itt és most (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)