Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Arthur és a Villangók

Arthur és a Villangók - (Arthur et les Minimoys)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-francia animációs film (2006)

A tízéves Arthur imádja a négy évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt nagypapa varázskönyvében olvasott misztikus meséket, amelyek teli vannak soha nem látott, izgalmas lényekkel. A kisfiú egyre gyakrabban teszi fel magának a kérdést: mi van akkor, ha ezek a történetek mind igazak? Mi van akkor, ha a villangók, ezek a kedves aprócska lények, akit nagyapja rajzain látott, tényleg élnek valahol? Arthur elszánja magát, s a nagyapja által hátrahagyott jeleket követve elindul felfedezni a villangók titokzatos világát, hogy megkeresse a mesés kincset és megmentse a családi otthont.

Rendező: Luc Besson

Szereplők: Luc Besson, Freddie Highmore (Arthur), Mia Farrow (Arthur nagymamája), Adam LeFevre (Davido), Ron Crawford (Archibald), Penny Balfour (Arthur édesanyja), Madonna (Selenia), David Bowie (Maltazard)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Luc Besson, Mia Farrow, Arthur et les Minimoys, Freddie Highmore, Adam LeFevre, Ron Crawford, Penny Balfour, Madonna, David Bowie

Megjelent: 2006

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Hókirálynő

Színes, magyarul beszélő, orosz családi animációs film (2015)

Apróláb

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Hős6os

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs vígjáték (2014)

Lecsó

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)