Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Arthur és a Villangók

Arthur és a Villangók - (Arthur et les Minimoys)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-francia animációs film (2006)

A tízéves Arthur imádja a négy évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt nagypapa varázskönyvében olvasott misztikus meséket, amelyek teli vannak soha nem látott, izgalmas lényekkel. A kisfiú egyre gyakrabban teszi fel magának a kérdést: mi van akkor, ha ezek a történetek mind igazak? Mi van akkor, ha a villangók, ezek a kedves aprócska lények, akit nagyapja rajzain látott, tényleg élnek valahol? Arthur elszánja magát, s a nagyapja által hátrahagyott jeleket követve elindul felfedezni a villangók titokzatos világát, hogy megkeresse a mesés kincset és megmentse a családi otthont.

Rendező: Luc Besson

Szereplők: Luc Besson, Freddie Highmore (Arthur), Mia Farrow (Arthur nagymamája), Adam LeFevre (Davido), Ron Crawford (Archibald), Penny Balfour (Arthur édesanyja), Madonna (Selenia), David Bowie (Maltazard)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Luc Besson, Mia Farrow, Arthur et les Minimoys, Freddie Highmore, Adam LeFevre, Ron Crawford, Penny Balfour, Madonna, David Bowie

Megjelent: 2006

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Paprika

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2006)

Jégkorszak 4 – Vándorló kontinens

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)