Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Arthur: Maltazár bosszúja

Arthur: Maltazár bosszúja - (Arthur et la vengeance de Maltazard)

Színes, magyarul beszélő, francia film (2009)

Arthur már nagy izgalommal várja a nagy nap éjszakáját, mikor utoljára visszatérhet a villangók országába, hogy találkozzon Holdviola hercegnővel. De Arthur édesapja mit sem törődve ezzel, előbb szeretne hazautazni. Mikor már épp indulnának egy pók Arthur kezébe tesz egy rizsszemet, melybe S.O.S. jeleket karcoltak. Kétség sem férhet hozzá, Holdviola hercegnő bajban van! Azonban a legnagyobb meglepetés akkor éri Arthurt, mikor rájön, hogy a villangók országából senki sem küldött neki segélykérő üzenetet. De akkor mégis, ki csalhatta oda ilyen agyafúrt trükkel a mi kis hősünket?

Rendező: Luc Besson

Szereplők: Luc Besson, Selena Gomez, Freddie Highmor, Freddie Highmore (Arthur), Lou Reed (Maltazár eredeti hangja), Mia Farrow (Granny), Jimmy Fallon (Tátombák herceg eredeti hangja), Penny Balfour (Rose eredeti hangja), Snoop Dogg (Max eredeti hangja), Robert Stanton (Armand eredeti hangja), Ron Crawford (Archibald eredeti hangja), Logan Miller (Jake eredeti hangja)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Gyereksarok

Címkék: Mia Farrow, Snoop Dogg, Ron Crawford, Penny Balfour, Arthur et la vengeance de Maltazard, Lou Reed, Jimmy Fallon, Robert Stanton, Logan Miller

Megjelent: 2009

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Nanny McPhee - A varázsdada

Színes, szinkronizált amerikai családi filmvígjáték (2005)

Mulan

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1998)

Aranyhaj és a nagy gubanc

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Fel!

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2009)