Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Arthur 3 - A világok harca

Arthur 3 - A világok harca - (Arthur et la guerre des deux mondes)

Színes, magyarul beszélő, francia animációs film (2010)

Eredeti nyelven is! Malatazár fondorlatos csellel eljutott az emberek világába. A célja egyszerű: szúnyogokból álló hadsereg szervezése, és az univerzum meghódítása. Csak Arthur hiúsíthatja meg a tervét, de ehhez a kertből vissza kell jutnia a hálószobájába és villangó méretűből újra normál nagyságúvá kell válnia. A feladat nem egyszerű, a kalandos úton Holdviola és Tátombák segítik a fiút. Van azonban még valaki, aki csatlakozik hozzájuk: Maltazár fia, Darkosz, aki az állítja, át akar állni a jó oldalra. Gyalog, biciklivel, autóval vagy éppen Harley Davidsonon, Arthurnak és barátainak minden segítségre szüksége lesz, hogy legyőzzék Maltazárt a végső csatában.

Rendező: Luc Besson

Szereplők: Luc Besson, Freddie Highmore (Arthur), Selena Gomez (Selenia), Gérard Darmon (Maltazard), Robert Stanton (Armand), Michel Duchaussoy (Archibald), Iggy Pop (Darkos), Mia Farrow (nagyi), Mike Powers (Grafitti művész), Cooper Daniels (fiatal George Lucas)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Világok harca, Michel Duchaussoy, Selena Gomez, Freddie Highmore, Robert Stanton, Arthur et la guerre des deux mondes, Gérard Darmon, Iggy Pop, Mike Powers, Cooper Daniels

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Tom Cruise életműve számokban

Lavicska Zsuzsanna | 2014. 06. 06., 11:15

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)