Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Alfa és Omega

Alfa és Omega - (Alpha and Omega)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-indiai animációs film (2010)

Eredeti nyelven is! Mi kell egy igazi nagy kalandhoz? Stoppolás, megálló kamionosok, dühös medvék, tüskés sündisznók és egy golfozó liba a labdaszedő kacsájával. Csak kérdezd Kate-t és Humphrey-t, a vadőrök által befogott és az ország túloldalára szállított két farkast, akik próbálnak hazajutni. A fürge észjárású Humphrey egy igazi omega farkas, akinek a szellemes szóviccekről szólnak a napjai, és leginkább bugyuta társaival lóg, a tréfálkozó farkasokkal és a videójátékokkal játszó mókusokkal. Teljes ellentéte Kate, az alfa nőstény, aki kötelességtudó, fegyelmezett és ügyes Lara Croft-féle mozgása pedig mindenkit ámulatba ejt. Humphrey jelszava "Nevettesd meg őket!", Kate-é "Én vagyok a főnök!". Kettejüknek együtt pedig több ezer kilométert kell megtenniük, és csak egymásra számíthatnak.

Rendezők: Anthony Bell, Ben Gluck

Szereplők: Anthony Bell, Ben Gluck, Dennis Hopper, Justin Long (Humphrey eredeti hangja), Hayden Panettiere (Kate eredeti hangja), Dennis Hopper (Tony eredeti hangja), Christina Ricci (Lilly eredeti hangja), Christine Lakin (Reba eredeti hangja), Danny Glover (Winston eredeti hangja)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Justin Long (Sam), Christine Lakin, Danny Glover, Alpha and Omega, Hayden Panettiere, Dennis Hopper, Christina Ricci

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

Jégkorszak 4 – Vándorló kontinens

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)