Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A párizsi mumus

A párizsi mumus - (Un monstre a Paris / A Monster in Paris)

Színes, magyarul beszélő, francia animációs film (2011)

Eredeti nyelven is! Párizs, 1910-et írunk. Pánik uralkodik mindenütt, hiszen egyre nagyobb az árvíz és ráadásul egy szörnyeteg ólálkodik a város falai közt. A rendíthetetlen Maynott rendőrparancsnok és emberei éjt nappallá téve a szörnyre vadásznak, eddig sikertelenül. A nagy kalandba akaratlanul belekeveredik a félénk kaszanova, Emile, és Raoul, a simamodorú kifutófiú. Összefogva a melegszívű kabarésztárral, Lucille-lel, és egy különc tudóssal és annak csupaész majmával, közösen próbálják megmenteni a nem is olyan félelmetes szörnyet, Frank Urat a város kegyetlen rendőrparancsnokától.

Rendező: Bibo Bergeron

Szereplők: Bibo Bergeron, Sébastien Desjours, Vanessa Paradis (Lucille hangja), Sébastien Desjours (Emile hangja), Gad Elmaleh (Raoul hangja), François Cluzet (Maynott hangja), Mathieu Chedid (Francoeur hangja), Ludivine Sagnier (Maud hangja), Julie Ferrier (Madame Carlotta hangja), Bruno Salomone (Albert hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Gyereksarok

Címkék: Francois Cluzet, Un monstre a Paris / A Monster in Paris, Mathieu Chedid, Ludivine Sagnier, Julie Ferrier, Bruno Salomone

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Fel!

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2009)

Nanny McPhee - A varázsdada

Színes, szinkronizált amerikai családi filmvígjáték (2005)

Mulan

Színes, magyarul beszélő, amerikai rajzfilm (1998)

Rontó Ralph

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)