Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Zathura - Az űrfogócska - (Zathura: A space adventure)

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (2005)

A hatéves Danny és a tízéves Walter tipikus testvérpár, vagy egymás idegeire mennek, vagy halálra unják magukat otthon. Egyik nap a két csemete régi űrhajós társasjátékot talál a pincében. Amikor kipróbálják, nem mindennapi élményben van részük, a játékmezőkben leírt események való válnak. Legnagyobb megdöbbenésükre az űrben találják magukat, ahol fantasztikus kalandok várnak rájuk. A két gyerek azonban rájön, hogyha nem fejezik be a játékot, örökre foglyai maradnak a sötét, határtalan világűrnek. Csak egymással összefogva tudják legyőzni az előttük tornyosuló akadályokat.

Rendező: Jon Favreau

Szereplők: Jonah Bobo (Danny), Josh Hutcherson (Walter), Tim Robbins (Apa), Kristen Stewart (Lisa), Dax Shepard (Asztronauta), Derek Mears (Lead Zorgon), Frank Oz (Robot hangja), Douglas Tait (Zorgon), John Alexander (Robot)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Megjelent: 2005

Kapcsolódó filmek

Wonder Woman

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2017)

Halálos iramban 8

Színes, magyarul beszélő, amerikai-japán-francia-kanadai akciófilm (2017)

RAID - A törvény nemében

Színes, magyarul beszélő, francia akciófilm (2017)

A kém

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2015)