Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szex, hazugság, vészhelyzet

Szex, hazugság, vészhelyzet - (La clinique de l amour!)

Színes, magyarul beszélő, francia-luxemburgi-belga vígjáték (2012)

Egy felkapott magánklinikán két testvér dolgozik vezető sebészként: John lelkiismeretes és romantikus, míg Michael meggondolatlan és csapongó. A magánklinika édesapjuké, így a doktor urak olykor teljes gátlástalansággal, olykor a tankönyvet lapozgatva vezetik le műtéteiket. Priscilla, a gyönyörű nővér feltűnésével a testvérek helyzete tarthatatlanná válik: John őrülten belészeret. Michael hallott testvére lángoló érzelmeiről, mégis ráhajt a nővérre: a betegszobák és a pihenő sötétjében fűzögeti, házasságot ígérve neki. Rivalizálásuk egészen abszurd helyzeteket hoz, az olykor börleszkbe hajló jelenetekben még egy vérszomjas medve is ellátásra szorul.

Rendező: Artus de Penguern

Szereplők: Bruno Salomone (Michael Marchal), Artus de Penguern (John Marchal), Héléna Noguerra (Priscilla), Natacha Lindinger (Samantha Bitch), Anne Depétrini (Hélene), Ged Marlon (Tom), Emilie Caen (Cathy), Bruno Salomone, Artus de Penguern, Héléna Noguerra

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)