Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Balto

Balto - (Balto)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol rajzfilm (1995)

A félig husky, félig farkas Balto nem tudja hová tartozik igazán. Ám barátai, Borisz az orosz hólúd, a jegesmedve kölyök, és a gyönyörű husky lány Genna szeretik, és tudják róla, hogy milyen nemes lelkű. Egy napon komoly diftéria járvány tör ki Alaszkában. A gyerekek sorra betegszenek meg és a bajt még az is tetézi, hogy az óriási szélvihar elzárja az utakat. Nincs esély, hogy az életmentő gyógyszerek eljussanak a beteg gyerekekhez, hacsak egy csapat szánhúzó kutya nem vág neki a 600 mérföldes útnak, és hozza el a gyógyszert. Balto áll a csapat élére és nekiindul az életveszélyes útnak...

Rendező: Simon Wells

Szereplők: Bridget Fonda (Jenna hangja), Kevin Bacon (Balto hangja), Bob Hoskins (Boris hangja), Bridget Fonda (Jenna hangja), Jim Cummings (Steele hangja), Phil Collins (Muk és Luk hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Balto III: Száguldó kutyaszán, Balto III: Wings of Change, Simon Wells, Bridget Fonda, Kevin Bacon (Balto hangja), Bob Hoskins (Boris hangja), Bridget Fonda (Jenna hangja), Jim Cummings (Steele hangja), Phil Collins (Muk és Luk hangja)

Megjelent: 1995

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Szörny Egyetem

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Mázli, a csodakutya

Színes, magyarul beszélő, angol vígjáték (2014)

A nyár királyai (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai vígjáték (2013)

Kedves Mikulás

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi film (2010)