Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Fogadj Zuckerre

Fogadj Zuckerre - (Go for Zucker)

Színes, magyarul beszélő, német vígjáték (2004)

A dörzsölt szerencsejátékos, Jackie Zucker nyakig pácban van: a felesége válással, a végrehajtó börtönnel fenyegeti. A volt NDK-s sportriporter utolsó esélye az anyai örökség. A végrendelet azonban azt szabja feltételül, hogy Jackie-nek ki kell békülnie a bátyjával, Sámuellel, egy ortodox zsidóval. Két világ ütközik össze egymással, amikor Sámuel a családjával együtt bevonul. Jackie kaotikus háztartásába - a két makacs ellenségnek azonban nincs más választása - össze kell tartaniuk...

Rendező: Dani Levy

Szereplők: Henry Hübchen (Zucker), Hannelore Elsner (Marlene), Udo Samel (Samuel), Golda Tencer (Golda), Steffen Groth (Thomas)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Fogadj Zuckerre, Go for Zucker, Henry Hübchen, Hannelore Elsner, Udo Samel, Golda Tencer, Steffen Groth, Dani Levy

Megjelent: 2004

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)