Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Doboztrollok

Doboztrollok - (The Boxtrolls)

Színes, szinkronizált, amerikai-angol animációs film (2014)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol animációs film. The Boxtrolls A Doboztrollok egy komikus mese, amely Sajthidán játszódik, a puccos Viktória korabeli városban, ahol mindenki a vagyon, az előkelőség és a legbüdösebb finom sajtok megszállottja. A bájos, macskaköves utcácskák alatt laknak a Doboztrollok, ezek az undok szörnyek, akik éjszaka előmásznak a csatornákból, és ellopják azt, ami a városlakók szemében a legértékesebb: a gyerekeiket és a sajtjaikat. Legalább is így tartja a legenda, amiben az itteniek mindig is hittek. A valóságban a Doboztrollok különc és imádnivaló csodabogarak földalatti barlangokban élő közössége, akik újrahasznosított kartondobozokat hordanak úgy, ahogy a teknős a páncélját. A Doboztrollok születése óta úgy nevelik Eggset, az árva fiút, mintha közéjük tartozó kukabúvár és szemétgyűjtögető lenne.

Rendezők: Graham Annable, Anthony Stacchi

Szereplők: Anthony Stacchi, Graham Annable, Simon Pegg, Elle Fanning (Winnie Portley-Rind hangja), Isaac Hempstead-Wright (Tojás hangja), Sir Ben Kingsley (Suvasz hangja), Simon Pegg (Herbert Haraszt hangja), Toni Collette (Lady Camen-Bert hangja), Nick Frost (Potyka úr hangja), Jared Harris (Lord Camen-Bert hangja), Richard Ayoade (Kópé úr hangja), Tracy Morgan (Porci úr hangja), Maurice LaMarche (Sir Langsdale hangja), James Urbaniak (Sir Broderick hangja), Brian George (Boulanger hangja)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Simon Pegg (Nicholas Angel), Nick Frost (Danny Butterman), Sir Ben Kingsley (Mazer Rackham), Tracy Morgan, Isaac Hempstead-Wright (Son), Elle Fanning (Cleo), Jared Harris (Lucretius), Toni Collette , The Boxtrolls , Richard Ayoade, James Urbaniak, Brian George

Megjelent: 2014

Kapcsolódó cikkek

Ismerje meg a Pixar-filmek összes titkát!

TV GO | 2015. 05. 16., 13:10

Kapcsolódó filmek

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Színes, magyar animáció (2018)

Csingiling - A szárnyak titka

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)