Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szobalány fiúbőrben

Szobalány fiúbőrben - (Man Maid)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2008)

Nem könnyű a szállodatakarító élete. Ha nem hiszed, csak kérdezd meg Vincentet, akinek szenvedélye a szobák takarítása. A férfi reménytelenül szerelmes a szálloda bájos menedzserébe, de különös érzékkel mindig sikerül összekuszálnia kettejük kapcsolatát. Vincent szeretett szállodáját veszély fenyegeti, miután szemet vetett rá egy építési vállalkozó. Mindent elkövet, hogy megszerezze azt. Mindez arra készteti Vincentet, hogy akcióba lépjen. Ha össze tudja gyűjteni a barátait és sikerül megvédeniük a szállodát, talán a bájos menedzserrel való kapcsolatát is egyenesbe tudja hozni.

Rendező: Chris Lusvardi

Szereplők: Phillip Vaden (Vincent), Sara Rue (Torry), Jane Lynch (Sabena), Steve Hytner (Livingston), John Doe (Sissy Tailor)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Jane Lynch (Io hangja), Szobalány fiúbőrben, Man Maid, Phillip Vaden, Sara Rue, Steve Hytner, John Doe, Chris Lusvardi

Megjelent: 2008

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)