Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pókember: Hazatérés

Pókember: Hazatérés - (Spider-Man: Homecoming)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2017)

Kamaszodni eleve nem könnyű, és Peter nem arról híres, hogy feltalálja magát. Nagyon vicces srác, mégsem tartozik a nagymenők közé. Nappal. Éjszaka azonban övé a nagyváros, és nemcsak utcaszinten. Különleges szerkóban lendül felhőkarcolóról felhőkarcolóra, nem lehet meglépni előle és nem könnyű legyőzni. Eddig legalábbis senkinek sem sikerült.De a Pókember most egészen új ellenségekkel találkozik, és úgy tűnik, még a szokásos humora is kevés lehet hozzá, hogy életben maradjon. Az új bajban új szövetségesek után kell néznie.

Rendező: Jon Watts

Szereplők: Jon Watts, Robert Downey Jr., Tom Holland (Peter Parker / Pókember), Robert Downey Jr. (Tony Stark / Vasember), Marisa Tomei (May néni), Michael Keaton (Keselyű), Jon Favreau (Happy Hogan), Zendaya (Michelle), Donald Glover (Aaron Davis), Gwyneth Paltrow (Pepper Potts)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Robert Downey Jr., Michael Keaton, Gwyneth Paltrow, Jon Favreau (Reilly hangja), Marisa Tomei, Tom Hollander, Donald Glover, Zendaya Coleman, Pókember: Hazatérés, Spider-Man: Homecoming, Jon Watts

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)