Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csajok hajnalig - (Rough Night)

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték - (2017)

Mit tehet öt jó barátnő, ha az egyikük úgy dönt, lemond addig élvezett szabadságáról, és férjhez megy? Természetesen kibérel a hétvégére Miamiban egy tengerparti villát, hogy még egy utolsó vad bulival búcsúzzon. De ez a buli még náluk is vadabbra sikerül. Valahogyan meghal egy Chippendale-fiú. És ez még csak a kezdet. A buli folytatódik, de átalakul: attól kezdve a csajoknak nincs más dolga, mint a romeltakarítás, nyomeltűntetés és az ártatlanságuk bizonyítása. Hát, ez nem fog könnyen menni...

Rendező: Lucia Aniello

Szereplők: Scarlett Johansson (Jess), Jillian Bell (Alice), Kate McKinnon (Pippa), Zoë Kravitz (Blair), Ilana Glazer (Frankie), Demi Moore (Lea), Colton Haynes (Scotty)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Demi Moore (Sarah Robertson), Johansson Scarlett, Zoë Kravitz, Colton Haynes, Jillian Bell, Kate McKinnon, Csajok hajnalig, Rough Night, Ilana Glazer, Lucia Aniello

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek

Pilot alapján: Hatalmas kis hazugságok

TV GO | 2018. 01. 25., 22:15