Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az élet ízei

Az élet ízei - (The Hundred-Foot Journey)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2014)
  • 3

A festői szépségű dél-francia kisvárosban Madam Mallory (Helen Mirren) éttermének, az előkelő Le Saule Pleureur-nek nem akad párja: a Michelin csillagos konyhában egymás után készülnek a gasztronómiai csodák a szenvedélyes, ám kissé vaskalapos tulajdonosnő irányításával. Az egyszerű ételek is kifinomult fogássá változnak a keze alatt, amivel vendégeit teljesen megbabonázza. De a tökéletes recepthez mindig kell egy izgalmas hozzávaló. Egyik napról a másikra toppan be a csendes városkába a Kaddam család, akik nem kisebb tervvel állnak elő, mint hogy megnyitják indiai éttermüket szemben a francia gasztrocsodával...

Rendező: Lasse Hallström

Szereplők: Manish Dayal (Hassan Haji), Helen Mirren (Madame Mallory), Amit Shah (Mansur), Dillon Mitra (Mukthar Kadam), Om Puri (Papa), Charlotte Le Bon (Marguerite), Aria Pandya (Aisha), Clément Sibony (Jean-Pierre), Jean Kinsella (French Critic), Rohan Chand (a fiatal Hassan Haji), Charlotte Lebon (Charlotte Le Bon)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Romantikus, Vígjáték

Címkék: Rohan Chand, Jean Kinsella , The Hundred-Foot Journey, Dillon Mitra, Om Puri, Charlotte Le Bon, Aria Pandya, Clément Sibony , Charlotte Lebon, Valentin

Időtartam: 1 óra 57 perc

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a MoziKlub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Világsztárok a SpongyaBobban

TV GO | 2015. 04. 21., 13:45

Kapcsolódó filmek

Bébibumm

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Anyák elszabadulva

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2017)

Kingsman: Az Aranykör

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2017)

Pofázunk és végünk Miamiban

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)