Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Verdák 3 - (Cars 3)

Színes, magyarul beszélő, amerikai családi animációs film (2017)

A legendás Villám McQueen egyszer csak ráeszmél, hogy partvonalra szorították imádott sportágának szélsebes ifjú versenyzői. Hogy ismét régi dicsőségében tündökölhessen, egy lelkes fiatal szerelő, Cruz Ramirez segítségéért folyamodik, aki tudja, miként lehet McQueen újra nyerő. A néhai Hudson Doki tanításai által is erősítve a #95-ös verda egy bajnok szívével bizonyítja a Szelep Kupa legjelentősebb futamán, hogy még nem áldozott le a napja!

Rendező: Brian Fee

Szereplők: Owen Wilson (Villám McQueen hangja), Cristela Alonzo (Cruz Ramirez hangja), Armie Hammer (Jackson Storm hangja), Chris Cooper (Smokey hangja), Nathan Fillion (Sterling hangja), Larry The Cable Guy (Matuka hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Larry the Cable Guy, NATHAN FILLION, Chris Cooper (Norman Osborn), Armie Hammer (Clyde Tolson), Cars 3, Cristela Alonzo, Brian Fee

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek