Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Született bűnözök (feliratos)

Született bűnözök (feliratos) - (Life of Crime)

Színes, feliratos, amerikai krimi-vígjáték (2013)

Húsz évvel a Jackie Brown előtt, Ordell Robbie és Louis Gara autólopásért töltik börtönbüntetésüket. Amikor Louis is kiszabadul, Ordell egy nagyszabású ötlettel várja: zsarolják meg a korrupt detroiti ingatlanfejlesztőt, Frank Dawsont, aki offshore számlákon rejtegeti millióit. Itt kerül a képbe Frank gyönyörű, de a gazdag háziasszonyok unalmas életét élő felesége, Mickey, aki szenved boldogtalan házasságában. Luis és Ordell azt tervezi, hogy elrabolják Mickeyt és 1 millió dollárt kérnek érte váltságdíjul, amennyiben pedig Frank a rendőrséghez fordulna, a két emberrabló figyelmeztetné, tudnak illegális tevékenységéről. Mi mehetne rosszul egy ilyen jó tervvel?

Rendező: Daniel Schechter

Szereplők: Daniel Schechter, Jennifer Aniston (Mickey Dawson), Mos Def (Ordell Robbie), John Hawkes (Louis Gara), Tim Robbins (Frank Dawson), Mark Boone Junior (Richard), Isla Fisher (Melanie Ralston), Will Forte (Marshall Taylor)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Született bűnözök, Life of Crime, Mark Boone Junior (Richard), Isla Fisher (Melanie Ralston), Will Forte (Marshall Taylor)

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Tim Robbins a TV GO-n

TV GO | 2017. 10. 16., 14:55

Kapcsolódó filmek

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)