Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csatahajó

Csatahajó - (Battleship)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm - (2012)

Eredeti nyelven is! Mi történik, ha idegen lények válaszolnak azokra az üzenetekre, amelyeket a NASA küld hat éven át egy másik galaxisban lévő, Föld típusú bolygóra? Nos, a G bolygó lakói balszerencsénkre eljönnek hozzánk, hogy kiaknázzák erőforrásainkat, hiszen élőhelyük hasonlít a miénkre. Az emberiségnek tehát a tengeren, a levegőben és a szárazföldön kell harcolnia a túlélésért a túlerőben lévő, emberfeletti erejű űrlényekkel. – A Hasbro klasszikus tengeri csatás társasjátéka, a Torpedó által inspirált filmet a hawaii Honoluluban vették fel, ahol a produkció példátlan támogatást kapott az Egyesült Államok haditengerészetétől: ennek köszönhető, hogy a stáb Pearl Harborban a műemlék Missouri csatahajón forgathatott. E hajó fedélzetén írták alá a japánok 1945-ben a feltétel nélküli kapitulációt, amivel véget ért a második világháború.

Rendező: Peter Berg

Szereplők: Peter Berg, Liam Neeson, Rihanna (Raikes), Tadanobu Asano (Nagata), Liam Neeson (Shane admirális), Taylor Kitsch (Alex Hopper), Alexander Skarsgard (Stone Hopper), Brooklyn Decker (Samantha), Jesse Plemons (Ordy), John Bell (Angus), Adam Godley (Dr. Nogrady)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Sci-Fi

Címkék: Alexander Skarsgard (Jack), Brooklyn Decker, Taylor Kitsch, Battleship, Jesse Plemons, John Bell, Adam Godley, Rihanna

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Csatahajó

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm - (2012)

Star Wars: A klónok támadása

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2002)

Ex Machina

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol sci-fi (2015)

A majmok bolygója: Lázadás

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2010)