Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Maja, a méhecske

Maja, a méhecske - (Maya the Bee Movie)

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-német animációs film (2014)

Maja épphogy kikelt lárvájából, de máris olyan szeleburdi, mint hat másik. Képtelen követni a kaptár szabályait, főleg azt, amely szerint a közeli réten fészkelő darazsak örök ellenségeknek számítanak. Amikor eltűnik a méhpempő, mindenki a darazsakra gyanakszik - ráadásul Maját azzal vádolják, hogy bűnrészességet vállalt a gyalázatban. Legjobb barátját, Willyt leszámítva senki nem hiszi el Majának, hogy ő valójában áldozata az esetnek.

Rendezők: Simon Pickard, Alexs Stademann

Szereplők: Simon Pickard, Alexs Stademann, Noah Taylor, Coco Jack Gillies (Maya hangja), Kodi Smit-McPhee (Vili hangja), Justine Clarke (Kasszandra néni hangja), Miriam Margolyes (a királynő hangja), Richard Roxburgh (Flip hangja), Noah Taylor (Crawley hangja), Jacki Weaver (Buzzlina Von Beena hangja), Andy McPhee (Hank hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Noah Taylor (Jack), Richard Roxburgh (Keith Orbit), Jacki Weaver, Miriam Margolyes, Maya the Bee Movie, Coco Jack Gillies, Justine Clarke, Andy McPhee

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Szörny Egyetem

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Maja, a méhecske

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-német animációs film (2014)

Bogyó és Babóca 3. - Játszótársak

Színes, magyar családi animációs film (2014)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)