Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Én és a mostohám

Én és a mostohám - (Sage femme )

Színes, magyarul beszélő, francia dráma (2017)

Claire szülésznőként dolgozik, és imádja a munkáját. Egy nap hosszú idő után felbukkan életében egy rég nem látott ismerős, Beatrice, aki édesapja egykori szeretője volt és szinte mindenben a megfontolt és visszafogott Claire ellentéte. A különös találkozás teljesen felforgatja a nő mindennapjait. Szembe kell néznie a régi sérelmekkel, ugyanakkor Ő az egyetlen, aki támaszt nyújthat a súlyos betegséggel küszködő egykori mostoha anyjának.

Rendező: Martin Provost

Szereplők: Martin Provost, Catherine Deneuve (Béatrice Sobolevski), Catherine Frot (Claire Breton), Olivier Gourmet (Paul), Quentin Dolmaire (Simon), Mylene Demongeot (Rolande)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Catherine Deneuve (Reine Cordelia), Olivier Gourmet, Catherine Frot, Én és a mostohám, Sage femme , Quentin Dolmaire, Mylene Demongeot, Martin Provost

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Nemkívánatos viszonyok

Magyar film (1997)

Elizabeth: Az aranykor

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (2007)

Itt és most (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)