Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Csutak mikrofon előtt

Csutak mikrofon előtt - (Csutak mikrofon előtt)

Színes, magyar ifjúsági filmsorozat (1975)

Színes, magyar ifjúsági filmsorozat A rádió rendezője Zoli bácsi a strandon egy különös gyerekre figyel fel. Csutak beszédstílusa, játékossága megnyeri a tetszését. Elhívja egy gyermekhangjáték szereplőjének. Csutaknak tetszik a studiók világa, Meglepődik azonban, amikor Kalocsai a főszereplő közli vele, hogy honoráriuma egy részét le kell adnia ... Csutak nem tud belenyugodni a zsarolásba. Nem engedi, hogy rádiós szereplésének díjából elvegyenek tőle. Felveszi a harcot Kalocsi és a társai ellen. A harc során sok csalódás és vereség éri, végűl azonban, anélkül, hogy a felnőttek segítségét igénybe venné, győztesen hagyja el a csatateret.

Rendező: Katkics Ilona

Szereplők: Perlusz Péter  (Csutak), Radnai György  (Dunai), Tóth Tibor  (Kalocsai Tibor), Juhász Jácint  (Zoli bácsi), Gyenge Árpád  (Papa), Czigány Judit  (Margitka), Juhász Jácint, Radnai György, Bíró Zsuzsa, Juhász Jácint, Radnai György

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Magyar TV sorozatok

Címke: Radnai György

Megjelent: 1975

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó filmek

Kaméliás hölgy

Magyar tévéfilm (1987)

Tavasz, nyár, ősz

Színes, magyar tévéfilm (2006)

Hölgyek és Urak

Magyar tévéfilm (1991)

Párbaj

Az ellenfelek, (1980)