Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Megtorlás (feliratos)

Megtorlás (feliratos) - (Brimstone)

Színes, feliratos, holland-francia-német-belga-svéd-angol western (2017)

A Trónok harca két sztárjával, Kit Haringtonnal és Carice Van Houtennel leforgatott bűnös-véres westernfilm azt mutatja be, hogyan válik pokollá egy fiatal farmerlány (Dakota Fanning) élete, miután egy szadista hajlamú, új tiszteletes (Guy Pearce) költözik a városába.

Rendező: Martin Koolhoven

Szereplők: Martin Koolhoven, Kit Harington, Dakota Fanning, Dakota Fanning (Liz), Kit Harington (Samuel), Carice van Houten (Anna), Guy Pearce (The Reverend), Emilia Jones (Joanna), Paul Anderson (Frank), Carla Juri (Elizabeth Brundy)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Guy Pearce, Dakota Fanning, Kit Harington, Carice van Houten, Martin Koolhoven, Paul Anderson, Megtorlás (feliratos), Brimstone, Emilia Jones, Carla Juri

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft