Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Farkasölő

Farkasölő - (Wolfhound)

Színes, magyarul beszélő, orosz fantasy (2007)

Farkasölő szüleit és falujának összes lakóját lemészárolták, amikor még gyerek volt. Felnőttként a Szürke Kutyák klánjának utolsó tagját egyetlen cél vezérli: el akarja pusztítani Vérszomjast, a kegyetlen gyilkost, aki mindezért felelős. A célig hosszú út vezet, és az út során titokzatos események történnek vele és új barátaival, amíg kiderül, hogyan végződik hőseink utazása.

Rendező: Nikolay Lebedev

Szereplők: Nikolay Lebedev, Aleksandr Bukharov (Volkodav), Oksana Akinshina (Knesinka Elen), Igor Petrenko (Luchezar), Eugenia Tudorascu (Khaygal), Aleksandr Domogarov (Lyudoed), Anatoliy Belyy (Vinitar), Rezo Esadze (Illad)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Fantasy

Címkék: Farkasölő, Wolfhound, Aleksandr Bukharov, Oksana Akinshina, Igor Petrenko, Eugenia Tudorascu, Aleksandr Domogarov, Anatoliy Belyy, Rezo Esadze, Nikolay Lebedev

Megjelent: 2007

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)