Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Toy Story - Játékháború 2.

Toy Story - Játékháború 2. - (Toy Story 2)

Színes, szinkronizált, amerikai animációs film (1995)

Andy szobájában vidám élet folyik! Különösen akkor, amikor a szoba gazdája távol van, ugyanis ha senki nem figyeli őket, megelevenednek a játékok. Woody a főnök, az öreg harcos, a beszélő seriff-rongybaba. De ott van még Mr. Krumplifej, aki szerelemre vágyik, Rex, az ijedős dinoszaurusz, Guba a tudálékos perselymalac, kalandvágyó katonák, kacér öltöztetőbabák és a többiek. Ám egy nap új társuk érkezik: Buzz, a hipermodern, csillagközi lézerharcos. Két dudás még egy gyerekszobában sem fér meg. Buzz és Woody hamar ellenségek lennének, ha nem zuhannának ki véletlenül az ablakon, és nem kéne együtt megküzdeniük a valódi világgal, hogy száz kaland, veszély és viszontagság után végre visszajuthassanak Andyhoz.

Rendezők: John Lasseter, Ash Brannon

Szereplők: John Lasseter, Tim Allen, Tom Hanks, Tim Allen (Buzz Lightyear eredeti hangja), Tom Hanks (Woody eredeti hangja), Joan Cusack (Jessie eredeti hangja), Kelsey Grammer (Stinky Pete eredeti hangja), Don Rickles (Krumplifej úr eredeti hangja), Jim Varney (Slinky kutya eredeti hangja), Wallace Shawn (Rex eredeti hangja), John Morris (Andy eredeti hangja), Wayne Knight (Al McWhiggin eredeti hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Tom Hanks, Joan Cusack, Tim Allen, Don Rickles, John Morris, Wallace Shawn, Kelsey Grammer, Jim Varney, Toy Story 2, Ash Brannon, Wayne Knight

Megjelent: 1995

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Visszatér egy régi hősnő a Toy Story 4-ben

TV GO | 2019. 01. 31., 09:27

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Silvio és a többiek (feliratos)

Színes, feliratis, olasz életrajzi dráma (2018)

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)