Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Elizabeth: Az aranykor

Elizabeth: Az aranykor - (Elizabeth: The Golden Age)

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (2007)

1585-öt írunk. I. Erzsébet királynő idestova három évtizede ül a trónon. Angliát vallási ellentétek feszítik, miközben az udvarban folyó ármánykodás is állandó veszélyt jelent. Ugyanekkor a katolicizmus pusztító szele söpör végig Európán. A római egyház támogatásával és az inkvizícióval felfegyverkezve II. Fülöp király armadája fenyegeti Angliát. A spanyol uralkodónak, a világ legnagyobb hatalmú emberének eltökélt szándéka, hogy letaszítja a trónról a protestáns eretneket. A küzdelem mellett szükségképpen háttérbe szorul a királynő magánélete, beteljesületlen szerelem fűzi Sir Walter Raleigh-hez.

Rendező: Shekhar Kapur

Szereplők: Shekhar Kapur, Clive Owen, Geoffrey Rush, Clive Owen, Cate Blanchett, Cate Blanchett (I. Erzsébet), Geoffrey Rush (Sir Francis Walsingham), Clive Owen (Sir Walter Raleigh), Tom Hollander (Sir Amyas Paulet), Jordi Mollá (II. Fülöp), Samantha Morton (Stuart Mária), Rhys Ifans (Robert Reston)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Elizabeth: Az aranykor, Elizabeth: The Golden Age, Cate Blanchett (I. Erzsébet), Geoffrey Rush (Sir Francis Walsingham), Clive Owen (Sir Walter Raleigh), Tom Hollander (Sir Amyas Paulet), Jordi Mollá (II. Fülöp), Samantha Morton (Stuart Mária), Rhys Ifans (Robert Reston)

Megjelent: 2007

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Girlpower a királynők korában

TV GO | 2019. 06. 12., 15:19

Kapcsolódó filmek

A halászkirály legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)