Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Elizabeth

Elizabeth - (Elizabeth)

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)

A beteg Máriának gyermeke nem lévén, az uralkodói poszt várományosa a királynő féltestvére, VIII. Henrik király törvénytelen gyermeke, Erzsébet lett. Amikor 1558-ban trónra lépett, Anglia nehéz helyzetben volt. A protestánsok és a katolikusok küzdelme megosztotta az országot, a kincstár üresen állt, a franciák pedig a spanyolokkal szövetkeztek a térdre kényszerítésére. Erzsébetnek szüntelen ármánykodás közepette kellett megvédenie trónját, megszilárdítani hatalmát. A politikai viszonyok mellett szükségképpen háttérbe szorult a magánélete, beteljesületlen szerelme.

Rendező: Shekhar Kapur

Szereplők: Joseph Fiennes, Cate Blanchett, Shekhar Kapur, Fiennes Joseph, Cate Blanchett (I. Erzsébet), Geoffrey Rush (Sir Francis Walsingham), Joseph Fiennes (Robert Dudley), Richard Attenborough (Sir William Cecil), Daniel Craig (John Ballard), Christopher Eccleston (Norfolk hercege), Fanny Ardant (Mary of Guise), James Frain (Alvaro de la Quadra), Vincent Cassel (Duc d´Anjou)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Megjelent: 1998

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Girlpower a királynők korában

TV GO | 2019. 06. 12., 15:19

Nem tudtak ellenállni a csábításnak

Vajda Judit | 2015. 04. 27., 10:18

Kapcsolódó filmek

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

A mindenség elmélete

Színes, magyarul beszélő, angol életrajzi dráma (2014)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Silvio és a többiek (feliratos)

Színes, feliratis, olasz életrajzi dráma (2018)