Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Fay Grim

Fay Grim - (Fay Grim)

Színes, szinkronizált, amerikai-német akcióthriller (2006)

Henry már hét éve nem hallat magáról, és Simon nővére, Fay (Parker Posey), egyedül neveli Henry 14 éves fiat, Nedet (Liam Aiken) Woodside-ban. Simon börtönben ül, mert segített Henrynek elmenekülni a felelősségre vonás elől. Egy CIA ügynök, Fulbright (Jeff Goldblum) megpendíti Faynek a lehetőséget, hogy Henryt szabadlábra helyezhetik, cserébe viszont arra kéri Fayt, hogy menjen Párizsba, és találja meg Henry "vallomásait", azokat a jegyzeteket, amelyek nemzetközi politikai titkokat rejtenek. Fay elfogadja az alkut, de Párizsban más kémek is leselkednek rá, és a dolgok nem terv szerint alakulnak. A kibontakozó izgalmas kémtörténet szálai Törökországba vezetnek

Rendező: Hal Hartley

Szereplők: Hal Hartley, Liam Aiken (Ned Grim), Jeff Goldblum (Fulbright ügynök), Parker Posey (Fay Grim), D. J. Mendel (Lang), Jasmin Tabatabai (Milla), Chuck Montgomery (Angus James), James Urbaniak (Simon Grim)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Liam Aiken, James Urbaniak, D. J. Mendel , Jasmin Tabatabai, Chuck Montgomery

Megjelent: 2006

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

A bűnös

Színes, magyarul beszélő, dán thriller (2018)