Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Nagyfiúk

Nagyfiúk - (Grown Ups )

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2010)

Harminc évvel a középiskola befejezése után újra találkozik egymással az öt egykori középiskolai jó barát. Szomorú aktualitása a dolognak, hogy meghalt a kosárlabdaedzőjük, akivel megnyerték a bajnokságot. Ha már a temetésére végre összejött a csapat, kihasználják az alkalmat, és együtt töltik a hétvégét a feleségeik és gyerekeik társaságában, méghozzá az edzőjük tóparti házában, ahol régen a győzelmüket is ünnepelték. A korosodó apákban felélednek a régi emlékek, beindul a bulizás, egymás ugratása.

Rendező: Dennis Dugan

Szereplők: Dennis Dugan, David Spade (Marcus Higgins), Adam Sandler (Lenny Feder), Kevin James (Eric), Chris Rock (Kurt), Rob Schneider (Rob Hilliard), Salma Hayek (Roxanne Chase-Feder), Steve Buscemi (Wiley), Maria Bello (Sally Lamonsoff)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Maria Bello, Kevin James, Steve Buscemi (Nebbercracker hangja), Chris Rock, Rob Schneider (Salim), Salma Hayek, Grown Ups

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)

A Főnök

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2016)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)