Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Tökéletes Teremtmény

Tökéletes Teremtmény - (Perfect Creature)

Színes, magyarul beszélő, új-zélandi-angol horror (2006)

A történet egy elképzelt párhuzamos világban játszódik, az 1960-as években, ahol a vérszívók az evolúció magasabb szintjét képviselik és békében élnek az emberekkel. Ez a kényes egyensúly akkor borul fel, amikor végzetes influenza-járvány söpör végig a lakosságon és néhány vámpír az emberek ellen fordul. A Testvériség Silust (Dougray Scott) küldi, hogy fogja el a gyilkosokat az emberek rendőrségével együttműködve. Silus a vadászat során sötét titkot fedez fel a két faj jövőjéről.

Rendező: Glenn Standring

Szereplők: Dougray Scott (Silus), Leo Gregory (Edgar), Saffron Burrows (Lilly), Scott Wills (Jones), Stuart Wilson (Augustus)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: Dougray Scott, Leo Gregory, Stuart Wilson, Tökéletes Teremtmény, Perfect Creature, Saffron Burrows, Scott Wills, Glenn Standring

Megjelent: 2006

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.