Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A visszatérő - (The Revenant)

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2015)
  • 3

A visszatérő megtörtént események alapján készült. Magával ragadó, hátborzongató film egy férfi küzdelméről, a minden rettenet ellenére legyőzhetetlen élni akarásról és a teljes esélytelenséggel is dacoló emberi szellemről. Hugh Glassra (Leonardo DiCaprio) a még feltérképezetlen amerikai vadonban rátámad egy medve: társa, John Fitzgerald (Tom Hardy) szándékosan tagadja meg a segítséget és magára hagyja őt a kietlen, dermesztő rengetegben. Glass hihetetlen erőfeszítéssel dacol a természet és az ember kegyetlenségével. Őrületes kalandokat él túl, egymaga vág keresztül hegyen, erdőn, folyón és hómezőn, hogy bosszút álljon.

Rendező: Alejandro González Inárritu

Szereplők: Tom Hardy (John Fitzgerald), Leonardo DiCaprio (Hugh Glass), Domhnall Gleeson (Andrew Henry), Will Poulter (Jim Bridger), Paul Anderson (Anderson), Lukas Haas (Jones), Brendan Fletcher (Fryman)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Domhnall Gleeson, Tom Hardy, Leonardo DiCaprio (Billy Costigan), Alejandro González Inárritu, Lukas Haas , Paul Anderson, A visszatérő, The Revenant, Will Poulter, Brendan Fletcher

Időtartam: 2 óra 30 perc

Megjelent: 2015

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

A mestergyilkos - Feltámadás

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2016)

Renegátok

Színes, magyarul beszélő, francia-német akcióthriller (2017)

Mélytengeri pokol

Színes,magyarul beszélő, amerikai katasztrófa film (2016)

HHhH - Himmler agyát Heydrichnek hívják

Színes, magyarul beszélő, francia akciófilm (2017)