Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

X-Men: Az eljövendő múlt napjai

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - (X-Men: Days of Future Past)

Színes, magyarul beszélő, fantasztikus akciófilm (2014)

A mutánsok köztünk élnek. Ez így volt a múltban is, és így lesz a jövőben is. Legfeljebb nem ebben a sorrendben. Az alternatív jövőt, a mutánsok és emberek közti háború újabb fejezetét bemutató filmben az X-Men-mozik mindkét generációja játszik: a több, egymást keresztező idősíkon bonyolódó történetben Xaiver professzor tanítványainak nemcsak az emberekkel és az emberekben örök ellenséget látó mutánsokkal kell megküzdeniük - immár robotokat is bevetnek ellenük. A sok mutánsnak és a sok harcnak egyetlen célja van: meg kell akadályozni egy a jövőben készülő katasztrófát. De erre csak egyféleképpen van lehetőség: meg kell változtatni a múltat.

Rendező: Bryan Singer

Szereplők: Bryan Singer, Hugh Jackman (Logan/Wolverine), Michael Fassbender (Erik Lehnsherr/Magneto), Patrick Stewart (Charles Xavier professzor), James McAvoy (Charles Xavier), Jennifer Lawrence (Raven/Mystique), Evan Peters (Pietro Maximoff/Quicksilver), Ellen Page (Kitty Pryde/Shadowcat)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Sci-Fi

Címkék: Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Patrick Stewart (a Nagy herceg hangja), Ellen Page, Bryan Singer, James McAvoy, Evan Peters, X-Men: Az eljövendő múlt napjai, X-Men: Days of Future Past

Megjelent: 2014