Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Fekete hattyú

Fekete hattyú - (Black Swan)

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma (2009)

A visszahúzódó, anyja árnyékában élő balerina Nina elnyeri a Hattyúk tava előadás címszerepét. A művészeti vezető Leroy tökéletesnek titulája a lányt a szerepre, azonban kétségei vannak a lány képességeit illetően a fekete hattyú megformálásban. Mindkét szerep más egyéniséget igényel, azonban mindkét szerepet ugyanazon táncosnak kell előadnia. Míg a fehér hattyú az ártatlanságot és a kecsességet, a fekete az érzékiséget és csalfaságot hívatott megtestesíteni. Leroy úgy véli egy másik balett-táncos lány, a könnyed és laza Lily jobban képes megformálni a hattyú fekete énjét.

Rendező: Darren Aronofsky

Szereplők: Darren Aronofsky, Natalie Portman (Nina Sayers), Mila Kunis (Lily), Winona Ryder (Beth Macintyre), Barbara Hershey (Erica Sayers), Sebastian Stan (Andrew), Vincent Cassel (Thomas Leroy), Ksenia Solo (Veronica)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Mila Kunis, Natalie Portman, Vincent Cassel, Fekete hattyú, Darren Aronofsky, Winona Ryder (Sheryl Mott), Sebastian Stan (Billy), Black Swan, Barbara Hershey, Ksenia Solo

Megjelent: 2009

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

A sötét Párizs története

TV GO | 2019. 04. 20., 18:28

Kapcsolódó filmek

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

A halászkirály legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)