Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kamuzsaruk

Kamuzsaruk - (Let's Be Cops)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2014)

Két jó haver (Damon Wayans, Jr. és Jake Johnson) az évszázad ugratására készül. Szerintük egy nagy poén érdekében nem ciki rendőrnek öltözni, és kicsit járőrözni békés környékükön: a zsaruknak úgysincs soha semmi dolga arrafelé. Kivéve most. Ugyanis színre lép egy maffiózó (James D’Arcy), aki nem a vicc kedvéért hord magánál pisztolyt. A két barát hiába magyarázza, hogy ők csak játékból vettek egyenruhát. Az egyikük barátnője (Nina Dobrev) segítségével kénytelenek beleélni magukat a szerepbe. Akarva-akaratlan, felveszik a harcot a szervezett alvilággal.

Rendező: Luke Greenfield

Szereplők: Luke Greenfield, Damon Wayans Jr. (Justin), Jake Johnson (Ryan), James D'Arcy (Mossi), Nina Dobrev (Josie), Jeff Chase (Leka), Andy Garcia (Brolin), Rob Riggle (Segars)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfajok: Akció-Kaland, Vígjáték

Címkék: Jake Johnson, Andy Garcia, Rob Riggle (O'Hare hangja), Nina Dobrev, Kamuzsaruk, Let's Be Cops, Dobrev Nina, Jeff Chase

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)

Koszorúslányok

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)