Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az oroszlánkirály

Az oroszlánkirály - (The Lion King )

Színes, amerikai rajzfilm (1994)

Az Oroszlánkirály a kis Szimba életét meséli el. Az állatok királyának, Mufasának első fiúgyermekeként Szimba a trónörökös. A dzsungel állatai tisztelettel bánnak a rettegett, de igazságos király gyermekével, így Szimba életének első hónapjai gondtalanul, boldogságban telnek. De nem nézi mindenki jó szemmel a trónörökös érkezését. Szimba gonosz nagybátyja, a hiénákkal szövetkező Zordon régóta feni a fogát a király trónjára, és tudja, hogy ha a kis utód nem áll az útjában, Mufasa halála után az ő fejére kerül majd a korona. Zordon ármánykodásának köszönhetően a kis Szimba életveszélyes helyzetbe kerül: a kiszáradt folyómederben egy megvadult bivalycsorda előtt találja magát, és csak édesapja önfeláldozó bátorságának köszönhetően éli túl a helyzetet. Apja azonban már nem tud kitérni a csorda elől, és Musafát halálra tapossák...The Lion King

Rendezők: Rob Minkoff, Roger Allers

Szereplők: Roger Allers, Rob Minkoff, Matthew Broderick (Simba hangja), Jonathan Taylor Thomas (Kis Simba hangja), Matthew Broderick (Simba hangja), Jim Cummings (Ed hangja), Whoopi Goldberg (Shenzi hangja), Nathan Lane (Timon hangja), Ernie Sabella (Pumbaa hangja), Jeremy Irons (Zordon hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfajok: Animáció, Gyereksarok

Címkék: Matthew Broderick, Jim Cummings (Ray eredeti hangja), Jeremy Irons, Az oroszlánkirály, Nathan Lane, Whoopi Goldberg, The Lion King , Jonathan Taylor Thomas, Ernie Sabella

Megjelent: 1994

Kapcsolódó cikkek

Ezen bőgnek a sztárok

Lavicska Zsuzsanna | 2014. 09. 23., 10:30

Kapcsolódó filmek

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)