Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Pandorum - (Pandorum)

Színes, szinkronizált, német-angol akciófilm (2009)
  • 3

Akár a bibliai Noé bárkája, a pusztulásra ítélt Földről űrhajó indul útnak a távoli Tanisz bolygóra. Az Elysium szállítmánya hatvanezer ember, akik hibernált állapotban teszik meg a több mint száz évig tartó utat, rájuk vár majd a feladat, hogy a magukkal vitt állat- és növényfajok példányaival biztosítsák az emberiség túlélését. Csak a kétévente váltott legénység van ébren. Amikor Payton és Bower felébred a fagyasztott álomból, semmire sem emlékeznek: nem tudják, kik ők, honnan jöttek, mi a feladatuk. Csupán egy biztos, hogy az Elysium reaktorával gondok vannak, és a hajó fedélzetén különös lények garázdálkodnak.

Rendező: Christian Alvart

Szereplők: Dennis Quaid (Payton), Cam Gigandet (Gallo), Ben Foster (Bower), Antje Traue (Nadia), Cung Le (Manh), Norman Reedus (Shepard), Eddie Rouse (Leland)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Eddie Rouse (Carlos), Antje Traue, Cung Le, Norman Reedus, Pandorum, Pandorum, Dennis Quaid (Payton), Cam Gigandet (Gallo), Ben Foster (Bower), Antje Traue (Nadia), Cung Le (Manh), Norman Reedus (Shepard), Eddie Rouse (Leland), Christian Alvart

Időtartam: 1 óra 43 perc

Megjelent: 2009

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Renegátok

Színes, magyarul beszélő, francia-német akcióthriller (2017)

RAID - A törvény nemében

Színes, magyarul beszélő, francia akciófilm (2017)

A múmia

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2017)

A majmok bolygója: Háború

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2017)