Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ne engedj el

Ne engedj el - (Never Let Me Go)

Színes, magyarul beszélő, brit dráma (2010)

Egy angol bentlakásos iskola falai között a három fiatal, Kathy, Tommy és Ruth élete örökre összefonódik. Miközben elkerülhetetlenül haladnak a baljós felnőttkor felé, meg kell tapasztalniuk a szerelem, a hűtlenség és a féltékenység érzéseit is, melyek beárnyékolják barátságukat, holott ez jelenti számukra az egyetlen fogódzót az életben.

Rendező: Mark Romanek

Szereplők: Mark Romanek, Carey Mulligan (Kathy), Andrew Garfield (Tommy), Keira Knightley (Ruth), Sally Hawkins (Miss Lucy), Charlotte Rampling (Miss Emily), Charlie Rowe (fiatal Tommy), Izzy Meikle-Small (Fiatal Kathy)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Sally Hawkins (Kate), Carey Mulligan, Keira Knightley, Charlotte Rampling, Andrew Garfield, Charlie Rowe (Herceg), Izzy Meikle-Small, Mark Romanek, Ne engedj el, Never Let Me Go

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

A halászkirály legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)

Itt és most (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)